htyCé Moderatör
Mesaj Sayısı : 1677 Yaş : 31 Nerden : kaRanLıq*LaR üLkéSi''dén (: Takma isim : htyCéSu (: Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: •◘• ~♥~Biricigim•◘• ~♥~Ben sadece seni istiyorum. C.tesi 22 Kas. - 10:21 | |
| Geceme sen vuruyorsun Odamı aydınlatıyosun Gecem sen kokuyor Yüregim sen atıyor....
Yüregimi ısıtıyorsun İçimi aydınlatıyosun Varlıgın varlıgım oluyor Işıgım,hep ısıt içimi
Şarkılar seni söylüyor Resimler seni anımsatıyo Kalbim pır pır ediyor Biricigim varlıgın varlıgım oluyor
Sen bitmek bilmeyen baharımsın Yüregimin karlarını eriten İçimi ısıtan bi ışıksın Gözlerimin ışıltısındasın Varlıgın varlıgım
İçimi ısıtsın o karşı konulmaz sevgin Yüregimi pır pır ettir Gözlerimdeki parıltı ol Işıgınla yolugumu aydınlat Varlıgın varlıgım olsun hep olur mu?
Senden tek bir şey isterim Sevgin,senden beni mahrum etme Uzak diyarlardan hissedeyeyim o sevgini hep Çok mu şey istiyorum senden biricigim
Ben sadece seni istiyorum Sen olursan yüregim ısınır Yollarım,gözlerim ışıl ışıl olur Sen olursan herşey benimle olur zaten
Senden çok birşey istemiyorum biricigim Ben sadece seni istiyorum sadece senii
Sadece seni istiyorum ışıgım Çok mu şey istiyorum senden Sadece seni ..
| |
|
gzm* Lady Mod
Mesaj Sayısı : 512 Yaş : 31 Nerden : Hrr't & sRm Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: •◘• ~♥~Biricigim•◘• ~♥~Ben sadece seni istiyorum. C.tesi 22 Kas. - 13:13 | |
| GüzeL.. Emeğine sağLık cnm =) | |
|